Porsche reparatie

Heeft u een Porsche en is er onverhoopt iets kapot gegaan? Is de distributieriem bijvoorbeeld versleten of heeft u een ongeval gehad waardoor er nu een deuk in uw auto zit? Wat de schade ook is, voor de reparatie van uw Porsche kunt u uitstekende terecht bij ProCar-Tilburg. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Porsches en hebben hier jarenlange ervaring in. U kunt uw Porsche dus met een gerust hart aan ons overlaten. 

ProCar-Tilburg inschakelen voor de reparatie van uw Porsche

Heeft uw Porsche dringend een reparatie nodig, dan kunt u terecht bij ProCar-Tilburg. Wij hebben niet alleen de juiste specialisten in dienst die jarenlange ervaring hebben in het onderhouden en repareren van Porsches, maar hebben ook een werkplaats met de juiste gereedschappen en apparatuur. Zo beschikken wij over professionele Porsche uitleesapparatuur zoals de originele Porsche Piwis-II tester. Ook is onze werkplaats voorzien van verschillende bruggen, airco service center en bandenservice- en balanceerapparatuur

Onderzoek en diagnose

Wanneer u bij ProCar-Tilburg aanklopt voor een reparatie van uw Porsche, zullen wij eerst onderzoeken wat het probleem precies is. We geven u dan door wat onze bevindingen zijn en adviseren u hierover, naast dat we u een specifieke kostenraming geven. Zo kunt u zelf beslissen of u met de reparatie door wil gaan en welke werkzaamheden u dan graag gedaan ziet worden. Zo krijgt u professioneel advies van een Porsche specialist, maar beslist u nog altijd zelf over uw uitgaven. 

Neem contact op voor de reparatie van uw Porsche

Wilt u uw Porsche laten repareren door ProCar-Tilburg? Kom dan langs bij onze werkplaats in Rijen. Of u nu een Boxster, Carrera, Cayenne, Cayman of Panamera hebt; bij ons is uw Porsche in goede handen. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 016 – 1233886.