Onderhoud Porsche Panamera

Hebt u een prachtige Porsche Panamera, dan wilt u daar alleen het beste voor. Zeker wanneer u er onderhoud aan laat plegen. Gelukkig kunt u dan terecht bij de enige echte Porsche specialist, ProCar-Tilburg. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het inspecteren, onderhouden en repareren van Porsches, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw Porsche Panamera bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor ProCar-Tilburg als uw Porsche Panamera garage?

Er zijn natuurlijk meerdere Porsche garages waar u uw Panamera naartoe zou kunnen brengen, dus waarom zou u kiezen voor ProCar-Tilburg? Het antwoord daarop is heel simpel. Wij hebben enkel Porsche specialisten in dienst die weten waar ze naar moeten kijken. Bij ons betaalt u voor uitstekende service een scherpe prijs en we gaan ook graag voor u op zoek naar gelijkwaardige, maar goedkopere onderdelen om uw Porsche weer veilig de weg op te laten gaan. Daarnaast hebben wij in onze garage een officiële Porsche Piwis-II tester staan waarmee we uw auto helemaal uitlezen. Het onderhoud wordt altijd gedaan volgens het onderhoudsschema wat Porsche voorschrijft.

Het belang van goed onderhoud aan uw Porsche Panamera

De eerste Porsche Panamera werd gemaakt in 2009 en sindsdien zijn er veel verschillende modellen op de markt gebracht. Denk aan de hybride- en dieselversies, maar ook de E-hybrid die in 2013 uitgebracht werd. Welk model Panamera u ook hebt, voor het onderhoud kunt u terecht bij ProCar-Tilburg. Het is erg belangrijk dat uw Porsche Panamera goed onderhouden wordt, zodat deze veilig blijft, lekker blijft rijden en natuurlijk lang meegaat! Zo voorkomt u ook hoge kosten. Regelmatige onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat grote defecten uitblijven. 

De onderhoudskosten van een Porsche Panamera

Maar wat zijn nu eigenlijk de onderhoudskosten van een Porsche Panamera? Het is logisch dat u dat graag wil weten. Bij ProCar-Tilburg bent u in ieder geval altijd verzekerd van scherpe prijzen. Of het nu gaat om technisch of ook om cosmetisch onderhoud; bij ons kunt u terecht. Voordat we aan de onderhoudswerkzaamheden beginnen, doen we altijd een complete check. We maken aan de hand daarvan een rapportage op waarin onze bevindingen staan. Zo kunt u altijd zelf aangeven welke onderhoudswerkzaamheden u door ons wil laten uitvoeren en komt u nooit voor nare verrassingen achteraf te staan. Hieronder vindt u ook een overzicht van de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden en de kosten per model. Maak een afspraak, neem contact met ons op of kom gewoon eens bij ons langs!

PORSCHE PANAMERA 3.6

 

Type beurt Prijs
30.000 km beurt € 380.00
60.000 km beurt € 550.00
Bougies vervangen € 190.00
Remvloeistof verversen €   72.50

PORSCHE PANAMERA Diesel

 

Type beurt Prijs
30.000 km beurt € 380.00
60.000 km beurt  € 560.00
Bougies vervangen N.V.T
Remvloeistof verversen €   72.50

PORSCHE PANAMERA 4.8

 

Type beurt Prijs
30.000 km beurt € 390.00
60.000 km beurt € 480.00
Bougies vervangen € 230.00
Remvloeistof verversen €   72.50

PORSCHE PANAMERA Turbo

 

Type beurt Prijs
30.000 km beurt € 425.00
60.000 km beurt € 510.00
Bougies vervangen € 270.00
Remvloeistof verversen €   72.50