Porsche oldtimer service

Heeft u een prachtige Porsche oldtimer? Dan bent u zeker een echte autoliefhebber en wilt u graag dat u nog lang in deze oude klassieker kan rondrijden. Zoals u weet is het belangrijk om preventief onderhoud aan uw auto te plegen, zodat grote defecten voorkomen worden en u veilig de weg op kunt blijven gaan met uw unieke auto. ProCar-Tilburg is de Porsche specialist waar u ook met uw oldtimer naartoe kan voor onderhoud, APK en reparaties.

ProCar-Tilburg: uw Porsche oldtimer specialist

ProCar-Tilburg is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden en repareren van Porsches. We hebben een breed uitgeruste garage met alle materialen en apparatuur die benodigd is om onze werkzaamheden uit te voeren. Zo hebben we diverse bruggen, een airco service center en bandenopzet- en balanceerapparatuur. Onze specialisten gaan vervolgens met uw oldtimer aan de slag om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. 

Porsche oldtimer service

U kunt dus uitstekend bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw Porsche oldtimer. Wat voor model Porsche u ook hebt, onze specialisten staan voor u klaar. We houden u altijd op de hoogte van de werkzaamheden en de kosten daarvan. Wanneer u bij onze garage langskomt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, lezen we uw auto helemaal uit. Aan de hand daarvan stellen we een rapportage op met onze bevindingen en de kosten daarvan. Zo kunt u altijd zelf kiezen welke werkzaamheden u uitgevoerd wil hebben en houdt u altijd de controle over uw eigen portemonnee. Natuurlijk adviseren we u hierover en denken we graag met u mee. Uw auto wordt onderhouden volgens het schema wat Porsche voorschrijft. Bij iedere beurt leveren we dan ook een onderhoudslijst zodat de onderhoudsgeschiedenis van uw oldtimer altijd up-to-date blijft en deze op dit gebied zijn waarde behoudt. 

Een afspraak maken voor uw oldtimer

Is uw Porsche oldtimer aan een onderhoudsbeurt toe, bijvoorbeeld omdat hij een bepaald aantal kilometers behaald heeft of omdat er wat onderdelen versleten zijn en vervangen moeten worden? U kunt dan uitstekend terecht bij ProCar-Tilburg. Onze specialisten staan voor u klaar! U kunt voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bellen naar 016 – 1233886.