Onderhoud Porsche Cayman

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een Porsche Cayman, gaat nu natuurlijk niet zomaar naar de eerste de beste garage. U gaat dan naar ProCar-Tilburg! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van porsches, waardoor u verzekerd bent van goede service, uitstekende kennis en jarenlange ervaring. Uw Porsche Cayman is bij ProCar-Tilburg in goede handen! 

Porsche Cayman service van ProCar-Tilburg

De eerste modellen van de Porsche Cayman kwamen al uit in 2005, maar daarna is deze auto een aantal keer aangepast waardoor er nieuwe modellen zijn ontstaan. Porsche Cayman modellen die we nu vaak zien zijn bijvoorbeeld de GTS, Cayman GT4 en de Cayman R. De grootste verschillen zitten in de motor, wat logisch is gezien het motorvermogen een van de belangrijkste eigenschappen is van een Porsche. Wij weten precies waar we naar moeten kijken. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk om uitstekende kwaliteit te bieden en gaan voor u ook graag op zoek naar goedkopere onderdelen van dezelfde kwaliteit. Zo blijft de auto op hetzelfde niveau! Daarnaast lezen we uw auto ook uit met een originele Porsche Piwis-II tester. Het onderhoud wordt altijd gedaan volgens het onderhoudsschema wat Porsche voorschrijft.

Onderhoud aan uw Porsche Cayman

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, maar ook voor eventuele reparaties aan uw Porsche Cayman. Onze specialisten staan voor u klaar. Regelmatig komen Porsche-eigenaren bij ons voor bijvoorbeeld de 30.000 km en 60.000 km beurt. Ook vervangen wij regelmatig bougies en remvloeistof. Natuurlijk kunt u voor alle onderhoudsgerelateerde vragen en werkzaamheden bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kan met uw Porsche Cayman!

Breng uw Porsche Cayman naar een specialist

Kortom, wanneer er onderhoud of zelfs reparaties aan uw Porsche Cayman verricht moeten worden, wilt u naar een specialist. ProCar-Tilburg staat voor u klaar. Maak online een afspraak, neem telefonisch contact met ons op of kom gewoon eens langs bij onze garage. Deze vind je in Rijen, tussen Breda en Tilburg in en erg goed bereikbaar. We zien u graag verschijnen!

PORSCHE CAYMAN 987

 

Type beurt Prijs
Jaar beurt N.V.T
30.000 km beurt € 375.00
60.000 km beurt € 499.00
Bougies vervangen € 225.00
Remvloeistof verversen €   72.50

Porsche Cayman 987