Porsche onderhoud

Heeft u een mooie Porsche in uw bezit en bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud ervan? Dan kunt u uitstekend terecht bij ProCar-Tilburg. Wij hebben namelijk specialisten in dienst die jarenlange ervaring hebben in het doen van onderhoud en repareren van Porsches. Zo weet u zeker dat uw kostbare bezit in goede handen is.

Onderhoud aan uw Porsche door ProCar-Tilburg

Waarom zou u kiezen voor ProCar-Tilburg voor het onderhoud aan uw Porsche? Dat vertellen we u graag! Bij ons werken echte Porsche specialisten die precies weten hoe ze met uw auto om moeten gaan. We zijn er niet alleen voor het technische onderhoud aan uw Porsche, maar ook voor het cosmetische onderhoud; want u wilt natuurlijk ook dat uw auto er mooi uitziet en blijft zien! Onze werkplaats is voorzien van professionele uitleesapparatuur zoals de originele Porsche Piwis-II tester. Daarnaast hebben wij twee bruggen, een airco service center en een bandenservice center. Zo kunnen wij iedere vorm van onderhoud aan uw Porsche uitvoeren!

Zo gaan we te werk

Wanneer u uw Porsche bij ons brengt voor onderhoud, zullen wij eerst een technische check doen. Aan de hand hiervan ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin onze bevindingen, advies en kostenraming staan. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u zelf aangeven welke onderhoudswerkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben. Op deze manier heeft u altijd nog zelf de controle over het onderhoud aan uw Porsche en de kosten daarvan.

Neem contact op voor onderhoud aan uw Porsche

Wilt u graag onderhoud (APK) aan uw Porsche laten plegen door ProCar-Tilburg? Of u nu in het bezit bent van een Boxster, Carrera, Cayenne, Cayman of Panamera; wij helpen u graag! U bent van harte welkom bij onze werkplaats in Rijen of u kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 016 – 1233886.