Bent u opzoek naar professionele garage voor uw Porsche 944?

Voor professionele Porsche 944 monteurs bent u bij ProCar in Tilburg aan het juiste adres. Wij zijn jarenlang een begrip als het gaat om het onderhoud van Porsches. Gelukkig hebben wij onze kennis inmiddels zo ver uitgebreid dat wij ook service kunnen verlenen voor uw Porsche 944.

Al sinds de herkomst in 1982 is de Porsche 944 een fraaie verschijning voor het oog én voor de rechtervoet. Deze lichte tweedeurs leverde namelijk 160PK. Dit model was toendertijd een tussenmodel van de goedkopere 924 en de duurdere 911. Tegenwoordig is het een oldtimer om veel lol aan te beleven als gelukkige bezitter.

Ook een Porsche 944 heeft onderhoud nodig

Net als alle andere auto’s heeft ook een Porsche 944 op z’n tijd een keer onderhoud nodig. De Porsche 944 werd geleverd met een sterke viercilinder motor. Waardoor de motor in normale omstandigheden en met het juiste onderhoud erg lang meegaat. Bij dat laatste helpen we u graag een handje of we nemen het zelfs helemaal van u over.

Een Porsche 944 onderhouden kost tijd en aandacht. Gelukkig ligt onze passie bij de auto’s van Porsche. We besteden graag onze aandacht aan uw auto om deze weer in topstaat te laten verkeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij maken uw Porsche oldtimer weer technisch in orde

Al jaren zijn wij van Procar Tilburg dé specialist als het gaat om het repareren en reviseren van Porsches. Deze prachtige wagens hebben wij graag in onze garage. We weten als geen ander wat uw Porsche nodig heeft. Zo kunnen we u adviseren in hoe vaak uw Porsche onderhoud nodig heeft en hoe deze het beste gerepareerd kan worden. Brengt u een bezoek aan onze werkplaats? Maak dan van te voren even een afspraak. Zo weten we wat ons te wachten staat en kunnen we u een betere indicatie geven.

Bij de techniek van een Porsche moet er met alle aspecten rekening gehouden worden. Deze lichte machines beschikken vaak over de nodige kracht om de performance te behalen. Het gaspedaal intrappen van een Porsche moet minstens een glimlach opleveren. Op deze manier wordt uw wagen bij ons nagekeken. Bij vertrek uit onze werkplaats kunt u weer vrolijk rondrijden. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 016-1233886.

Neem contact op voor service aan uw Porsche 944

We verzorgen uw Porsche 944 graag in onze werkplaats. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken. De onderdelen van een oldtimer zijn soms lastiger vindbaar. Om het proces te versnellen, kunnen we een aantal werkzaamheden vooraf inplannen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina.