Service voor uw Porsche 928 bij Procar Tilburg

Op zoek naar een goede service voor uw Porsche 928 of een een reparatie met hoogwaardige Porsche 928 onderdelen? Dan bent u bij Procar Tilburg aan het juiste adres. Wij voorzien uw Porsche oldtimer van uitsluitend A-kwaliteit onderdelen. Zo blijft uw Porsche de kwaliteit behouden waar deze om bekend staat.

De Porsche 928 was ooit bedoeld als vervanger van de 911, dat is niet helemaal gelukt. Toch heeft de Porsche 928 haar charmes. De productie is in de laatste productiejaren erg teruggedrongen, wat deze auto vrij zeldzaam maakt in Nederland. Bent u in het bezit van een Porsche 928? Dan zien we deze graag verschijnen in onze werkplaats.

Behoudt de glorie tijdens de restauratie van uw Porsche 356

In onze werkplaats is uw Porsche 928 in goede handen voor onderhoud en reparatie. We verzorgen uw Porsche en zorgen ervoor dat deze weer veilig de weg op kan. Wij van Procar Tilburg zijn al jaren gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van Porsches. Vandaar dat we bekend staan in de regio als ‘Porsche garage’.

Ook voor Porsche oldtimers, zoals de 928, kunnen wij reparaties uitvoeren. U dient wel vooraf een afspraak te maken, zodat we weten wat we binnenkrijgen. We proberen uiteraard om uw Porsche zo snel mogelijk te repareren, tegen een normaal tarief.

Dé Porsche specialist van Noord-Brabant

De wagens van het merk Porsche zien we graag verschijnen in onze werkplaats. Onze monteurs weten door de ervaring vaak al snel wat er mis is of wat er moet gebeuren aan uw Porsche. Ook met een Porsche oldtimer kunt u bij ons terecht. De oude Porsches vragen vaak meer onderhoud. Tijdig onderhoud stelt grote reparaties vaak langer uit. Vandaar dat we graag uw Porsche onderhouden.

Maak een afspraak voor het vervangen van belangrijke onderdelen bij uw Porsche 928

Om u van de beste service te voorzien, is het belangrijk dat u een afspraak maakt met onze werkplaats. Het werken op afspraak voorkomt onvoorzien werk, zo kunnen we al onze klanten zo goed mogelijk helpen. Heeft u toch een onverwachte klus voor onze werkplaats? Bel dan naar 016-1233886. U kunt een afspraak maken via onze contactpagina, uiteraard is een bezoek aan onze werkplaats ook mogelijk. We zien en horen u graag!