Procar Tilburg, de garage voor uw Porsche 924

Uw Porsche 924 is bij ons in goed onderhoud. We repareren onderdelen tijdig en geven aan welke onderdelen slijtage vertonen voor een volgende reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. In onze werkplaats lopen vakkundige monteurs die u van het beste technische Porsche advies kunnen voorzien. We hebben jarenlange ervaring met het merk Porsche en het onderhoud hiervan.

De Porsche 924 is een compacte en lichte auto. De transaxle constructie zorgt daarnaast voor een ideale gewichtsverdeling. De Porsche 924 moest destijds een betaalbare Porsche worden. Voor de kenners: Deze Porsche is gemaakt door Porsche in een samenwerking met Volkswagen. De productie werd toevertrouwd aan het merk Audi en vond plaats in de voormalige NSU fabriek (een automerk dat niet meer bestaat).

De beste service voor uw Porsche 924

Bij Procar Tilburg staan we garant voor onze service en kwaliteit. Zo bieden we ook u de beste service voor uw Porsche 924. We proberen de wagens in onze werkplaats naar wens te repareren tegen normaal tarief. Zo verlaat ook u onze werkplaats met een lach.

Het rijden in een Porsche moet te allen tijde leuk blijven. Zo stellen we uw Porsche af, met de juiste apparatuur en benodigdheden. Om dit te doen, zijn we wel wat tijd kwijt. Maak daarom vooraf een afspraak met onze werkplaats.

Onderhoud & reparatie voor uw Porsches

U kunt bij ons terecht met elk type Porsche, dus ook met uw Porsche 924. We repareren deze wagens graag, zodat ze weer goed en veilig de weg op kunnen. De auto’s van Porsche zijn gemaakt om veel kilometers te kunnen maken en prijzen te winnen. Deze prestatie auto’s hebben dan ook de juiste service nodig. Tijdig onderhoud voorkomt grote reparaties later. Laat uw Porsche daarom tijdig onderhouden.

Meer informatie over Porsche 924 onderhoud?

Wilt u meer informatie ontvangen over Porsche 924 onderhoud? Neem dan contact met ons op. Ons gespecialiseerde team probeert zo snel mogelijk te reageren. Op sommige momenten is het erg druk, waardoor bellen sneller is. U kunt bellen naar 016-1233886. U krijgt dan meestal gelijk een van onze medewerkers aan de lijn.