Onderhoud aan uw Porsche 914 door een vakkundige garage

De Porsche 914 staat ook bekend als de VW-Porsche, dit komt doordat deze Porsche het eindproduct is van een samenwerking tussen Porsche en Volkswagen. Dit is terug te zien in de techniek, maar ook in het design van dit unieke wagentje. In 1970 kwam dit model uit en het was bedoeld als het nieuwe instapmodel van Porsche. Voor onderhoud en reparatie van de Porsche 914 kunt u terecht bij onze vakmensen van ProCar-Tilburg. Samen met u houden we uw Porsche in topvorm.

Vervang de slijtage onderdelen van uw Porsche 914 tijdig

Ook nu de APK plicht is vervallen voor voertuigen ouder dan 50 jaar, is het van belang dat u de slijtage-onderdelen op tijd vervangt. Elke auto heeft slijtage-onderdelen, dus ook uw Porsche 914. Het zou zonde zijn als, door bijvoorbeeld een kapotte riem, uw motor verder beschadigt. Blijf daarom goed opletten en voer regelmatig onderhoud uit.

Geen tijd of zin om al het onderhoud zelf te doen? Geen probleem vinden wij van ProCar in Tilburg. Wij verlenen graag service en onderhoud aan uw Porsche. In onze werkplaats hebben we diverse bruggen staan, zodat we aan meerdere auto’s tegelijk kunnen werken.

Een technische check vooraf bij Porsche 914

Wij hebben een technische check opgenomen in onze standaardprocedure, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Tijdens deze technische check documenteren we onze ondervindingen en bespreken ons advies van prioriteit. We bespreken dus vooraf met u wat we gaan doen.

Mochten er tijdens deze technische check problemen naar boven komen, dan kunt u de auto natuurlijk gewoon bij ons laten maken. We proberen uw Porsche zo snel en zo goed mogelijk weer de weg op te laten. We zien u graag in ons filiaal in Tilburg.

Maak een afspraak voor onderhoud aan uw Porsche

We zien al onze klanten graag, dus ook nieuwe klanten! Wel hebben we graag dat u van te voren een afspraak maakt, om uw plekje in de garage te ‘reserveren’. Zo weten we zeker dat we tijd hebben voor uw voertuig.

Mocht u onverwachts tot stilstand zijn geraakt? Bel dan naar 016-1233886, zo kunnen we samen bekijken wat de beste optie is in uw situatie. We verlenen in principe onderhoud aan iedere auto, maar we zijn gespecialiseerd in het merk Porsche.