Een professionele garage voor uw Porsche 356

De Porsche 356 is de Porsche waar het allemaal mee begon. Een mooi en uniek collectors item, eenmaal in bezit moet deze natuurlijk in topvorm blijven. Hier helpen wij van ProCar in Tilburg natuurlijk graag bij. Wij hebben veel ervaring in het repareren en onderhouden van Porsches. Zo proberen wij uw Porsche 356 te repareren met originele onderdelen. Natuurlijk gaat de reparatie van zo’n klassieker in overleg met u.

Behoudt de glorie tijdens de restauratie van uw Porsche 356

De Porsche is qua uiterlijk deels afgeleid van de Volkswagen kever. Ook gebruikte deze Porsche veel onderdelen van de Volkswagen kever. Dat neemt niet weg dat deze Porsche een unieke wagen is. Tot 1963 heeft dit model van Porsche dan ook vele races gewonnen. De Porsche 356 werd opgevolgd door de Porsche 911, een model dat tegenwoordig nog in productie is. Kies tijdens de restauratie dan ook voor goede Porsche 356 onderdelen, zo blijft uw wagen het langst mooi.

U kunt de restauratie van uw Porsche 356 ook deels aan ons overlaten. Wij zorgen dat uw Porsche 356 weer technisch in orde is, zodat u weer met een glimlach de weg op kan. Een oldtimer kopen is niet moeilijk, een oldtimer laten rijden (af en toe) wel. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen.

Een specialist in Porsche Carrera reparaties

Een oude auto heeft nu eenmaal vaker onderhoud nodig dan een nieuwe auto, dat geldt ook voor oldtimers. Onze vakmensen onderhouden uw Porsche graag in onze werkplaats. Van kleine tot grote reparaties, we staan voor u klaar. Zo kunt u weer met trots rijden in uw mooie Porsche 356.

Naast de Porsche 356 verlenen we ook service aan andere modellen van Porsche. Al jarenlang zijn wij van ProCar-Tilburg een begrip in de regio. Vanuit deze locatie kunnen wij uw Porsche weer technisch in orde maken.

Maak een afspraak voor onderhoud aan uw Porsche

Zien we u binnenkort in onze garage verschijnen? Dan willen we dat natuurlijk graag van te voren weten. Bel voor een afspraak naar 016-1233886, we horen graag van u. Door te bellen krijgt u gelijk een van onze vakmensen aan de lijn. Zij kunnen u begeleiden en adviseren in wat het beste is voor uw Porsche.

Het uitvoeren van regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt de kans op onverwachte mankementen. Laat uw auto op tijd nakijken door een professionele garage. Zo blijft u ook tijdens uw zondagse rit veilig en vrolijk rijden.