GOED ONDERHOUD IS BELANGRIJK VOOR UW AUTO.

Procar-Tilburg zorgt voor het gehele onderhoud van uw auto, zowel het technische, maar ook het cosmetische onderhoud. Technisch onderhoud is erg belangrijk voor uw auto, daarom moet dit goed en met de juiste kennis en onderdelen worden uitgevoerd. Procar-Tilburg zorgt ervoor dat de techniek in optimale conditie blijft, tegen erg concurrerende tarieven.

TECHNISCHE CHECK VOORAF

Voordat wij uw auto gaan onderhouden ontvangt u eerst vooraf een uitgebreide rapportage met onze bevindingen van uw auto, aangevuld met ons advies van prioriteit en kostenopgave. Zo wordt u nooit achteraf geconfronteerd met onverwachte kosten en heeft u zelf vooraf de volledige controle over de uit te voeren werkzaamheden en de te verwachten kosten.

ONZE WERKPLAATS

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste gereedschappen en apparatuur om uw auto goed te kunnen onderhouden. Zo beschikken wij o.a. over professionele uitleesapparatuur om de verschillende computers en regelapparaten in uw auto te kunnen uitlezen op o.a. storingen. Verder beschikken wij over een 2-tal bruggen, een airco service center, bandenopzet- en balanceerapparatuur, etc. etc.


Meer informatie?

Bel of mail ons voor een afspraak!
Contact