Uw autogarage in Dongen

Een goede autogarage in Dongen is niet zo makkelijk te vinden als u misschien denkt. Gelukkig kunt u terecht bij ProCar-Tilburg wanneer u op zoek gaat naar een goede garage nabij Dongen. Wij zijn een autobedrijf in de buurt van Dongen met jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties. Bij ons bent u dan ook altijd aan het juiste adres.

Laat uw APK nabij Dongen doen

Een goede garage in Dongen voert natuurlijk ook een goede APK in Dongen uit. De APK is een verplichte keuring die jaarlijks gedaan moet worden, vaak ziet men nogal op tegen deze keuring. Dit omdat veel garages de keuring niet goed uitvoeren en er toch een hoop geld voor vragen. Laat u bij ons een APK keuring in Dongen doen, dan hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Ook een standaard APK keuring voeren wij grondig uit, hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat we niets missen. Daarbij rekenen wij een scherpe prijs voor onze keuring, zo weet u zeker dat u niet te duur uit bent!

Wij controleren uw autobanden in Dongen

De autobanden vormen de basis van een veilige rit op de weg. Het is dan ook slim om regelmatig de autobanden in Dongen te laten controleren. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt. Wij van ProCar-Tilburg checken de bandenspanning, het profiel van de banden en kunnen de banden verwisselen en repareren waar nodig. Daarbij kunnen we de banden balanceren of uitlijnen en hebben wij een speciale service voor banden die gevuld zijn met stikstof. Voor een goede bandenservice kunt u dus zeker bij ons terecht.

Het belang van een goede onderhoudsbeurt bij Dongen

Ook een goede onderhoudsbeurt in Dongen kunt u niet missen. Goed auto onderhoud in Dongen zorgt er namelijk net zo goed voor dat u veilig de weg op kunt. Bij een onderhoudsbeurt gaan wij de gehele auto grondig na, vullen vloeistoffen aan, zorgen we ervoor dat de bandenspanning op orde is en repareren we eventuele kapotte zaken.

Dé Porsche specialist in Dongen

Natuurlijk kunt u ook met een gewone auto bij ons terecht, maar wij staan ook zeker bekend als dé Porsche specialist van Dongen. Voor vakkundig advies en een bekwame behandeling kunt u dan ook altijd terecht bij onze Porsche garage bij Dongen. Zo hebben wij een speciale Porsche service in Dongen en kunnen wij natuurlijk ook een Porsche reparatie nabij Dongen uitvoeren. Wanneer u met uw Porsche bij onze garage binnenrijdt, weet u zeker dat uw auto in de beste handen is.

Kom langs op onze autogarage nabij Dongen

Bent u op zoek naar een goede autogarage nabij Dongen, dan kunt u zeker bij ons terecht. Kwaliteit en service staan bij ons centraal en wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto in de beste conditie bij ons naar buiten rijd. Wilt u een afspraak maken, of hebt u eerst nog wat vragen over onze service? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.