Porsche boxter onderhoud

Heeft u een Porsche Boxter en bent u op zoek naar een goede garage waar u terecht kan voor het onderhoud van deze prachtige auto? U wilt natuurlijk niet zomaar een garage, maar eentje die gespecialiseerd is in het onderhoud en repareren van Porsches. Bij ProCar-Tilburg kunt u dan uitstekend terecht. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in Porsches zijn zijn daarom uitermate geschikt om uw Porsche Boxster van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Waarom ProCar-Tilburg voor het onderhoud van uw Porsche Boxster?

Oké, ProCar-Tilburg is dus gespecialiseerd in het onderhoud van Porsches. Maar waarom zou u nog meer naar onze garage gaan voor het onderhoud van uw Boxster? Omdat er dan aan gewerkt wordt door specialisten met jarenlange ervaring in het onderhoud van Porsches. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van de modernste gereedschappen en apparatuur waarmee we uw auto kunnen voorzien van een optimale onderhoudsbeurt. We beschikken over professionele uitleesapparatuur zoals de originele Porsche Piwis-II tester en verschillende computers waarmee we de regelapparatuur in uw auto kunnen uitlezen. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van diverse bruggen, een airco service center en bandenopzet- en balanceerapparatuur. Alles voor handen om uw Porsche Boxster van goed onderhoud te kunnen voorzien!

Onze werkwijze

Wij zijn er voor specialistisch onderhoud aan uw Porsche Boxster, maar dat doen we niet zonder dat u op de hoogte bent van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Daarom doen wij vooraf een technische check waarvan u een uitgebreide rapportage ontvangt met daarin de bevindingen, ons advies en de kosten hiervan. Zo kunt u zelf kiezen welke werkzaamheden we uitvoeren en dus controle houden over uw uitgaven.

Een afspraak maken voor het onderhoud van uw Porsche Boxster

Wilt u graag het onderhoud aan uw Porsche Boxster uit laten voeren door ProCar-Tilburg? U bent van harte welkom om langs te komen bij onze werkplaats in Rijen, maar het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 016 – 1233886.

PORSCHE BOXTER 986

 

Type beurt Prijs
Jaarbeurt € 125.00
20.000 km beurt € 375.00
40.000 km beurt € 499.00
Bougies vervangen € 225.00
Remvloeistof verversen €   72.50

Porsche Boxter 986

PORSCHE BOXTER 987

 

Type beurt Prijs
Jaar beurt N.V.T
30.000 km beurt € 375.00
60.000 km beurt € 499.00
Bougies vervangen € 225.00
Remvloeistof verversen €   72.50

Porsche Boxter 987