Alles over Porsche banden

Wanneer u een Porsche rijdt, weet u dat niet alleen de motor maar ook zeker de banden van essentieel belang zijn. U wil alleen het allerbeste voor uw Porsche. De juiste banden bieden een optimale balans tussen handling, performance en veiligheid. Bij ProCar-Tilburg kunt u uiteraard ook terecht voor het laten vervangen van uw banden. Als Porsche specialist vertellen we u graag alles over Porsche banden.

Porsche banden met een N-codering

Banden met een N-codering zijn speciaal door Porsche ontwikkeld voor specifieke modellen. Elk model heeft namelijk zijn unieke eigenschappen en de banden zijn vooral afgestemd op de plaatsing van de motor; voor- of achterin de auto. Deze banden onderscheiden zich vooral op het gebied van radiale structuur, sterke wangen en optimale krachtverdeling op de assen. Daarnaast zijn ook de rubbersamenstelling en onderconstructie van deze banden specifiek afgestemd op ieder afzonderlijk model. De N is van Nürburgring-Nordschleife, het circuit waar in het verleden alle Porsche banden werden getest.

Porsche zomer- en winterbanden

Het is belangrijk om in de zomer en winter speciale banden aan te schaffen die afgestemd zijn op de weersomstandigheden. Bij ProCar-Tilburg kunt u ook terecht voor Porsche banden met een N-codering, speciaal voor de zomer en winter. In de zomer kan asfalt bijvoorbeeld temperaturen van 60 graden bereiken en zomerbanden zijn daarvoor geschikt. Op hun beurt zijn winterbanden weer geschikt voor het rijden op sneeuw doordat ze gericht zijn op maximale grip en zekerheid.

Bandenservice van ProCar-Tilburg

Wilt u graag uw Porsche banden laten vervangen, dan kunt u zeker terecht bij ProCar-Tilburg. Wij zijn Porsche specialist en u kunt bij ons terecht voor allerhande onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Naast het vervangen van uw banden, bieden we u ook een volledige bandenservice aan. Zo kunnen we uw bandenspanning controleren en verbeteren. Bij een lekke band kunt u uiteraard ook bij ons terecht, net als voor het balanceren en uitlijnen van uw banden. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 016 – 1233886.