DUIDELIJKHEID VOORAF

Wanneer we voor u een aankoopkeuring doen, geldt in de eerste plaats dat we u ook na de aankoop graag als klant zien. Dat kan natuurlijk niet door eerst een auto te keuren en u vervolgens bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt te verrassen met een waslijst aan mankementen. Daarom geven wij u bij de aankoopkeuring altijd een lijst met de mankementen en een overzicht van te verwachten reparaties.

GESCHIEDENIS VAN DE AUTO

Tevens checken wij de onderhoudshistorie. Maar al te vaak vertoont deze hiaten of onjuistheden. Een zo compleet mogelijke historie is mede bepalend voor de waarde van de auto en dus van essentieel belang, als u de auto later wilt verkopen.

ZOEKOPDRACHT

Er is veel aanbod van goede en slechte tweedehands auto’s. Mocht u door de bomen het bos niet meer zien, dan kunt u bij ons een zoekopdracht plaatsen. We zoeken voor u de auto die voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen en tegemoetkomt aan uw wensen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

 

KOSTEN

Bij een aankoop is vaak haast geboden. Vooral als er meerdere kapers op de kust zijn. Daarom kunnen afspraken voor een aankoopkeuring vrijwel altijd op korte termijn gemaakt worden. De kosten voor onze uitgebreide aankoopkeuring zijn € 150,- (inclusief BTW).

AANKOOPTIPS

  • Neem de tijd voor het kritisch vergelijken van diverse aanbiedingen en let daarbij goed op de details.
  • Verdiep u in een bepaald type of model, zo komt u goed beslagen ten ijs.
  • Informeer goed naar de “vaste lasten” die de auto met zich meebrengen, zoals: verzekering, brandstofverbruik, belasting en ook onderhoud.
  • Verzekeringmaatschappijen berekenen vaak torenhoge premies als het gaat om bijzondere auto’s. Deze worden vaak aangemerkt als “risico goederen”. Toch is er wel een maatschappij te vinden die er een reële premie weet aan te bieden. Ook daar kunnen wij u uitstekend in adviseren.

 


Meer informatie?

Bel of mail ons voor een afspraak!
Contact